Wednesday, November 28, 2012

Τρέξε στην πόλη, βάλε φωτιά

Θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να το κάνω, άσε που δεν έχει ούτε ενδιαφέρον, ούτε κάποιο νόημα για να γίνει κάτι τέτοιο.

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες νιώθω απλά πιο ήσυχος, πιο χαλαρός. Σταμάτησα τις βλακίες βλέπεις, του από έδω και από εκεί, μαζεύτηκα κάπως. Το βασικότερο ρόλο σαφώς και τον έχει παίξει Εκείνη, μου είχε πει άλλωστε απειλητικά όταν με γνώρισε "καλά, θα σε στρώσω εγώ". Δε ξέρω αν τα κατάφερε δε με νοιάζει κιόλας δεν είμαι μαζί της για πειραματισμό ή για "επισκευή". Είμαι μαζί της γιατί απλώς περνάω καλά. Γι' αυτή την οικειότητα και την άνεση που νιώθω όταν ξυπνάω δίπλα της και ας γκρινιάζει το πρωί ότι νυστάζει και ας κουνάει το δάχτυλο σαν να θέλει να μου πει κάτι αυστηρά και με ύφος όταν παω να την πειράξω και να παίξω μαζί της. 

Ξέρω ότι όλο αυτό είναι που κρατάει ζωντανή τη μαγεία, αυτό είναι που με κάνει να πέφτω στο κρεβάτι το βράδυ (φυσικά με εκείνη δίπλα μου) και να λεω ότι άξιζε ο κόπος να κοιμηθώ εξουθενωμένος.

Τις τελευταίες μέρες λείπει για λίγο.... ή πολύ, ίσως αυτό να με έπιασε. Θα μου περάσει. (:

Tuesday, November 27, 2012

Εργατικά δικαιώματα

-Συγνώμη αφεντικό, αλλά έχεις 3 ολόκληρους μήνες να με πληρώσεις
-Δεκτή η συγνώμη σου!!

Πάμε γερά... δεν πτοούμαστε οι πιο μάχημοι ΙΤ-ηδες!

Καλημέρα ρεεεεεεε! :)

Monday, November 26, 2012

Δώσε στην τύχη σου μια μούντζα και άντε κάφ' το...

Τους ήρωες της Κυριακής... τους πάτησε το τραίνο

Άϊντε από το πολύ χάιδεμα και τα πολλά γλυκόλογα καταντήσατε αστείοι...

Την ερυθρόλευκη την έχουν φορέσει Θρύλοι και πρέπει να τη σέβεστε και να την τιμάτε, αλλιώς τον πούλο. Παρά είναι αστείο πια αυτό που βλέπουμε, αλλά με Βαγγέληδες που αδιαφορούν και μπαρμπαΣάββηδες που δεν θέλουν να πάθουν ψυχολογικά οι παίκτες και κλάψουν τι να περιμένεις.

ΞΥΠΝΑΤΕ και ΠΑΙΞΤΕ για την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ γαμώ το κεφάλι μου. Που ακούστηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού οι μάγκες να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η επόμενη προπόνηση πρέπει να γίνει στο μουσείο του Ολυμπιακού μπας και πάρει μπρος η ομάδα.... κουραστήκαμε πια, πονάει η καρδιά μας. Σεβαστείτε κάποιους που έχουν γαμήσει τη Ζωή τους για τον Ολυμπιακό.

Και ο δικός μου ΘΡΥΛΟΣ.... ο δικός μου ΗΡΩΑΣ!Sunday, November 25, 2012

Θρύλε ΝΤΟΥ από πα-ΝΤΟΥ

Κάντε τους κυρίες για άλλη μια φόρα! Ας πετάνε πέτρες, μπουκάλια, μάρμαρα.... όσο τους ΓΑΜΑΜΕ τόσο τους πονάμε!

Είναι τόσο κομπλεξικοί που ζούνε ΜΟΝΟ γι' αυτό το ματς, εεε για άλλη μια χρονιά δώστε τους την ευχαρίστηση της κλάψας. Γιατί εμείς είμαστε από τον Πειραιά.... και τόσα χρόνια αυτό τους καίει. Άντε και το βράδυ Ραπτόπουλο Μπαόκια!!
Y.Γ. Αφήστε πια ελεύθερες τις μετακινήσεις για πάνω εκεί είναι οι εκδρομές όχι στην Λειβαδιά και στα Γιάννενα

ΘΡΥΛΕ ΝΤΟΥ

Friday, November 23, 2012

Σταμάτα πια να ψάχνεις

Στην αρχή ξεκινήσαμε κάπως έτσι....


Μετά καταλάβαμε πως αν συνεχίσουμε σε αυτή την κατάσταση θα τρέχαμε να προλάβουμε κάπως έτσι....
Στο τέλος είπαμε να σώσουμε την παρτίδα και αποφασίσαμε να τη δούμε από την άλλη με καθαρό το κεφάλι...
Γιατί στο φινάλε όλα είναι μέσα μας και αν δεν τα βγάλουμε εμείς τότε κανένας δε θα μπορέσει να τα μας τα βγάλει ούτε με χειρουργείο.


Thursday, November 22, 2012

Oh Carol...

Όταν όλοι μιλάνε για τον ΜανΩλα εγώ θα μιλήσω για παίκτες Θρύλους! Ένας άνθρωπος που είχε να χάσει για 20 ματς έπιασε χθες τα άπιαστα έβγαλε τα πάντα και έφαγε πραγματικά το πιο αστείο γκολ που θα μπορούσε να φάει!

Αυτός ο άνθρωπος όμως παίζει με ψυχή και θα μπορούσε άνετα να μπει στη λίστα των ηρώων του ποδοσφαίρου!

 

Tuesday, November 13, 2012

Για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους


Με προκαλείς... απροκάλυπτα! (:

 

Sunday, November 11, 2012

Ο Θρύλος πάντα είναι πάνω απ' όλα, ουίσκι πίνουμε με coca cola

Σήμερα θέλει προσοχή το ματς, σαφώς και είμαστε 10 κλάσεις ανώτεροι από την αεκ αλλά έτσι πήγαμε και πριν λίγα χρόνια και ήρθαν όλα τούμπα.

Δεν θέλει πολύ κόπο, συγκέντρωση και πίεση από ψηλά, οι παίκτες της αεκ είναι άπειροι σε τέτοιου είδους ματς οπότε είναι εύκολο να τους πάρουμε τον αέρα και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Εκείνοι δεν έχουν να χάσουν κάτι και γι' αυτό θα παίξουν άνετα, κανείς δεν πρόκειται να τους πει τίποτα για μια ακόμη ήττα, αντιθέτως με εμάς.

Δεν με νοίαζει αν ειναι διαλυμένοι, δεν με νοίαζει αν δεν έχουν ομάδα, όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η ιστορία γράφεται με τα σκορ.

ΘΡΥΛΕ ΝΤΟΥ!!!!

Monday, November 05, 2012

Φανέρωσε μου τη μάσκα που κρύβεις!

Τα νέα μέτρα έρχονται και εσύ για άλλη μια φορά θα πίνεις τον πρωινό καφέ σου, στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή μουτζώνοντας.

Περαστικά σου ανώνυμε... η επανάσταση γράφεται με πράξεις, όχι με μούτζες!

Remember, remember the 5th of November!

Χίλια χρώματα φώτα και αρώματα

Κάποιο άτομο μου το έδειξε ενθουσιασμένο, μάλιστα μου πρότεινε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο. Εγώ με τη σειρά μου το δείχνω σε εσάς! (: