Saturday, August 25, 2012

Ουπς! Μια αλλαγή!

Επειδή το πολίτευμα που έχουμε, κάποιοι το θεωρούν δημοκρατικό, είπα κι εγώ να εφαρμόσω κάτι αντίστοιχο σε αυτό το ιστολόγιο. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Δεν είμαι ο Μανώλης. Είμαι όμως εκείνη που ταλαιπωρεί το Μανώλη. Πριν κάποιες μέρες είχαμε μία συζήτηση σχετικά με τη ρουτίνα. Επειδή τον τσάτισα, έκανε αυτή την ανάρτηση, που κάποιοι πήρατε το μέρος μου και κάποιοι του Μανώλη. Εγώ όμως δε μίλησα. Και εδώ που τα λέμε καλά έκανα. Γιατί αν είχα απαντήσει κι εγώ στα σχόλια, τώρα δε θα μπορούσα να κάνω αυτές τις αλλαγές εδώ μέσα.

Αφού δεν μπόρεσα να εκτονώσω τα νεύρα μου με τα όσα έγραφε, τελικά τον σκότωσα και του έκλεψα το λογαριασμό. Και επειδή ξεκαθάρισα από την αρχή το πολίτευμα που επικρατεί εδώ μέσα, αλλάζω το πρότυπο του ιστολογίου του στο πιο απλό που υπάρχει, κάνω κατάργηση της εικόνας τού τίτλου του, αλλάζω τα χρώματα και γράφω ΚΑΙ ανάρτηση!
Όλα αυτά θα παραμείνουν για όλο το σαββατοκύριακο που δε θα έχει πρόσβαση στο ίντερνετ, γιατί βρίσκεται σε ένα μέρος χλοερό, σε ένα μέρος μακρινό. Από Δευτέρα, αν έχω κέφια θα τον αναστήσω. Γιατί αν θέλω ανασταίνω νεκρούς.

Και πού αποσκοπεί το να του αλλάξω όλα αυτά; Διορθώστε με αν κάνω λάθος:
Ο Μανώλης δεν είπε πώς πρέπει να κάνουμε πράγματα για να μη ρουτινιάζουμε; Πως δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε και να προσπαθούμε;
Δε γίνεται να λες ότι θα προσπαθείς και ότι θα, θα, θα.. και να αφήνεις το μπλογκ σου σε αυτήν την κατάσταση. Άσε που με κουράζει το μαύρο φόντο. Έπειτα, μπορώ και το κάνω!

Και μία ομολογουμένως δημοκρατική ψηφοφορία σας περιμένει στα πλάγια. Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω.

-Η μουσική επιλογή σου σε εκείνη την ανάρτηση δεν ήταν και τόσο ωραίο κομμάτι όσο πιστεύεις.

Έτσι, πάρε ΕΣΥ  μία μουσικάρα να γουστάρεις:

Θα τον έχετε πάλι πίσω από Δευτέρα, δεν τα κατάφερα να τον σκοτώσω τελικά

Update Post:
 
Γύρισα. Ωραία μας τα είπες κυρία Εκείνη! :)
 
Δύο μόνο πράγματα
  • Η κομματάρα των Stone Roses που έβαλα αφορούσε όλες τις αχάριστες καρδιές βάση στίχων και εδώ σφυρίζω αδιάφορα. :P
  • Να φανταστώ backup του παλιου κώδικα δεν κράτησες για να παμε σε roll back καταστάσεις. Αλλά τι σε νοιάζει, εσύ δεν είχες τι να κάνεις και έπαιζες και εγώ βαριέμαι να ασχολούμαι με το στήσιμο, γι' αυτό και δεν το άλλαζα.
2+1 Μόνο σε μένα σέρνεται έτσι όπως εγίνε το μπλόγκ?

Friday, August 24, 2012

Αρχίζει η Σεζόν

Πάμε σαν ΑΛΛΟΤΕ...


Πάμε σαν ΠΑΝΤΟΤΕ....


ΘΥΡΑ 7 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ....
 
Παμε για το 40ο!! Άντε να δούμε λίγη μπαλίτσα, να μυρίσουμε το χορτάρι, μουδιάσαμε τόσο καιρό. Καλή σεζόν να έχουμε ραντεβού στην εξέδρα!
 

Monday, August 20, 2012

Ο δράκος του παραμυθιού ή δράκος το παραμύθι.

Και τι εννοώ? Είχα μια μικρή κουβέντα για την ρουτίνα στη σχέση. Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ μακροχρόνιες σχέσεις, τώρα που το σκέφτομαι ούτε καν πολύμηνες! Όποτε έχω λόγο και άποψη πάνω στο θέμα.

Τι θα πει λοιπόν ρουτίνα σε μια σχέση και γιατί να υπάρχει? Αργά ή γρήγορα λέει θα δημιουργηθεί. Και λέω εγώ, προφανώς και θα δημιουργηθεί άμα δεν κάνεις πράγματα, αλλά αυτό δεν είναι και απόλυτο. Δηλαδή δεν υπάρχει καλούπι, δεν υπάρχει κάποιο manual για το τι πρέπει να κάνει κάποιος και τι όχι, ο καθένας το βλέπει από την σκοπιά του. Όλοι λένε να αλλάξουν το κόσμο και όλοι προσπαθούν, αν όμως καταλάβεις πως μπορεί εσύ ο ίδιος να είσαι η αρχή του κόσμου τότε ίσως να καταφέρεις κάτι.

Ρουτίνα δημιουργείς όταν δεν θες να κάνεις πράγματα, όταν νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά, εγώ αυτό ξέρω. Κάποιοι γουστάρουν κα κάθονται στην παραλία και να ροματζάρουν κάποιοι άλλοι όμως θέλουν να πηγαίνουν στο βράχο και να κάνουν βουτιές χωρίς να νοιάζονται αν θα χάσουν τους φακούς επαφής, ή βραχούν τα μαλλιά τους, ή τα λερωθούν από τα άλατια τα γυαλιά ηλίου τους.

Μα πως τα λεώ ο πούστης? Φτου μου. :P 

Και για να το κλείσω ο άντρας νιώθει το ίδιο όταν πιάνει το μπούτι της γυναίκας ή το δικό του, αν και μόνο αν ή γυναίκα σταματήσει την αποτρίχωση.

Πάρε και μια μουσικάρα έτσι για να γουστάρεις....


Friday, August 17, 2012

Παρασκευή πρωί...

Γι' αυτό ας έρθουμε πιο κοντά... και εσείς που είστε στις παραλίες και εμείς που είμαστε στη δουλεία! (:


Καλημέρες είπαμε? Δεν είπαμε να πούμε τώρα λοιπόν!

Monday, August 13, 2012

You can sail with me in my yellow submarine

Όταν τα πράγματα σε ζορίζουν... μια λυσή υπάρχει. Να τα ζορίσεις και εσύ. Στο τέλος κανείς δεν θα γλυτώσει.

Τρία πράγματα με ζορίζουν αυτή την περίοδο
  • Το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό είναι αυτό που δεν μπορώ να πω, γιατί είναι περίεργη η κατάσταση, αλλά τη Ζούμε όπως και να έχει.
  • Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι που πάμε με αυτή την ομάδα ρε Βαγγέλα? Πλάκα μας κανείς δηλάδη? Άντε μη μαζευτούμε καμιά πλατεία Αλεξάνδρας και τρώτε τους φραπέδες από τον Freddo και το Stretto.
  • Το τρίτο είναι αυτό το γαμωμάθημα που δίνω εδώ και δύο χρόνια και ακόμα δεν έχω αξιωθεί να το περάσω. Θες ότι βαριέμαι να διαβάσω, θες ότι είμαι μαλάκας, θες το ξερό μου το κεφάλι. Η κατάσταση όμως έχει φτάσει στο απροχώρητο, σε βαθμό απελπισίας, μιας και ούτε τώρα βλέπω να το περνάω.
Τέλος πάντων, άμα δω τα σκούρα θα καβαλήσω μια σανίδα και θα την κάνω. Μέχρι τότε να προσέχετε τους εαυτού σας.

 

Monday, August 06, 2012

Ticket To Ride


Όταν οι άλλοι πάνε διακοπές εμείς γυρίζουμε! Ωραία πράγματα...

Και δεν μας φτάνει αυτό έχουμε και τα άλλα!Άντε Καλημέρες! (: