Sunday, June 26, 2011

Η μπάλα στη σέντρα


Δεν μπορώ να μην δεν μιλήσω, γιατί έχω μαζέψει γύρω στα 18 χρόνια ένσημα στα γήπεδα και μια άποψη περί του τι συμβαίνει την έχω ή δικαιούμαι να την έχω, σε σχέση με κάποιους άλλους που δεν ξέρουν τη σχήμα έχει το τόπι αλλά παρόλα αυτά μιλάνε.

Προφανώς και δεν θα σε πείσω ότι τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος είναι στημένα, αν έχεις λίγη νοημοσύνη ξέρεις, δεν περίμενεις την ΕΥΠ να τα βγάλει στη φόρα. Εγώ θα πω κάτι άλλο, γιατί πολλοί, αντιολυμπιακοί, πιπιλάνε την καραμέλα των πρωταθλημάτων, γιατί αυτό τους νοιάζει, χωρίς να έχουν παρακολουθήσει τι γίνεται. Έχουν βγει συνομιλίες στη φόρα που δεν αφορούν τον Ολυμπιακό, προς ώρας, γιατί φαντάζομαι ότι θα βγουν και άλλες. Εξαίρεση αυτή του Μπέου με τον Μαρινάκη, μετά το ματς με τη βαζέλα στο "Καραισκάκης". Δεν ξέρω αν ήταν στημένο, όπως νομίζω πως δεν βγήκε κανένας Ολυμπιακός να πει ότι το γκολ του Κατσουράνη δεν έπρεπε να μετρήσει, δεν είμαστε χαζοί. Βγήκε επίσημα η Θύρα 7 και μίλησε γι' αυτό.

Πάμε παρακάτω. Βλέποντας κάποιος, αντικειμένικος, τα ματς φέτος ποια ομάδα πιστεύετε ότι ήταν καλύτερη και άξιζε το πρωτάθλημα? Ποια ομάδα έπαιξε μπάλα με σχέδιο και τακτική? Η διαλυμένη αεκ του Μανώλο? Ο παναθηναϊκος του "Φουρέιρα" και των χιλιών εσωτερικών προβλημάτων? Ή ο Ολυμπιακός του "Μυτόνγκα"?

Κάτι άλλο επίσης. Επειδή το αντιολυμπιακό μένος υπάρχει παντού, για όλα φταίει ο Ολυμπιακός άλλωστε, ας μας πουν όλοι αυτοί που παρακολουθούν το θέμα, γιατί φωνάζουν για μόνο για τον πρωταθλητή και όχι για τις άλλες ομάδες? Αφου είναι αντικειμενικοί και φίλαθλοι πάνω από όλα. Γιατί δεν υπερασπίζονται τον αστέρα, τον πανσερραϊκό κλπ? Άλλη απορία μου, γιατί ΠΟΤΕ δεν αντέδρασαν οι παράγοντες στις διαιτησίες που όριζε ο BigMac και ο Χοντρός? Δεν έβλεπαν τίποτα την ώρα των ματς? Το στημένο ματς βρωμάει από τα εκδοτήρια...

Προσοχή δεν λέω πως δεν στήνανε ματς!! Είπαμε 18 χρόνια πάω γήπεδο και αν έχω δει πράγματα....

Συνεχίζουμε, μήπως εσείς κύριοι αντικειμενικοί και καθαριστές πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας εκεί που είναι τα χοντρά στησίματα? Και εννοώ B', Γ' και Δ' Εθνική που οι βαλίτσες πάνε και έρχονται στα αποδυτήρια, πριν την έναρξη και στο ημίχρονο? Ή μήπως πρώτη φορά τα ακούτε? Μάλλον δεν σας νοίαζει... τον Ολυμπιακό να πολεμήσουμε και όλα τα άλλα να πάνε να γαμηθούν.

Γιατί όλοι ζητάνε την τιμωρία του Ολυμπιακού και να του πάρουν τα πρωτάθλημα? Όταν δεν τα πήρε ο Ολυμπιακός ήταν καθαρά? Δεν υπήρχε διαφθορά? Πέρσυ δηλαδή που ήταν ο Πατέρας στον παο όλα ήταν οκ και δεν έστηνε, ενώ φέτος που δεν έχει με τι να ασχοληθεί είπε ας στήσω κάνα ματσάκι με το Μπέο.

Κύριοι... λίγη σοβαρότητα!! Τον Ολυμπιακό τον χτυπάνε από παντού, συμφωνώ ότι παίρνει σφυρίγματα και θα συνεχίσει να παίρνει, αλλά κάθε φορά που χρειάστηκε αγωνιστηκά να αποδείξει πως είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από τους άλλους το ΕΚΑΝΕ με αρχίδια. Να θυμηθούμε τι? Ριζούπολη με παο που κατέβαινε για 3 αποτελέσματα και πήρε τα 3 μπαλάκια? ΟΑΚΑ με αεκ στο 4-3? Να θυμηθούμε τις 4αρες? Τις 6αρες? Τις πέτρες στην Τούμπα? Τι? Πως να το κάνουμε ο Καραπιάλης δεν πιανόταν, ο "Γκογκα" επίσης, ο Τζιοβάνι σας χάζευε, ο Καρεμπέ αρχηγός και πάει λέγοντας. Εσείς με ποιον? Με τον Βύντρα, τον Γκονζάλες, τον Καραγκούνη, τον Σαμαρτεάν και τον Ασάνοβιτς? Τον Ζαγοράκη, τον Ραμπέσαντρατανά? Ποιόν?

Ας μην κοροιδευόμαστε λοιπόν το μαχαίρι να φτάσει στο κόκαλο, και να τους μπει στον κώλο, όποιοι και αν είναι, αλλά να μπει σε όλους! Αν είναι να καθαρίσει, να καθαρίσει από πάνω μέχρι κάτω και όχι επιφανειακά. Γιατί άνθρωποι σαν τον Μπέο και τον Ψωμιάδη είναι ακόμα έξω.... ενώ βάση δικαστηρίου έπρεπε να είναι μέσα? Πριν χρόνια αυτές οι αποφάσεις.

Κύριε Πιλάβ(φ)ιε μήπως πρέπει να δηλώσετε παραίτηση? Μήπως πρέπει ο εισαγγελέας να σας καλέσει και εσάς? Μπιτσαξή.... το μουνί της μάνας σου της καριόλας!!

Thursday, June 23, 2011

Δεν είμαι μόνος... όλα είναι δρόμος


Τι δουλειά τώρα έχει ο τίτλος με αυτό που θα σου πω...? Καμία, απλά αυτό το τραγούδι από τις Τρύπες έλεγα σήμερα μόνος μου μέσα στο αυτοκίνητο, επειδή είχα νεύρα που χάθηκα στο δρόμο.

Δεν φτάνει που χάθηκα είχα και τηλέφωνα να με ρωτάνε "που είσαι και που είσαι". Εε ξέρω εγώ που στο διάολο είμαι? Κάπου...

Πόσο γουστάρω όταν πρέπει να πάω σε μια δουλειά και δεν ξέρω πως θα πάω, κατα 70% θα χαθώ. Άσε που δεν ρωτάω και ποτέ πως πάω εκεί... όσες φορές ζητάω βοήθεια, όλο με μπερδεύουν. Έχω θέμα με ΟΛΟΥΣ τους δρόμους κέντρου Αθήνας, Λ. Κηφισίας, Κηφισού κλπ. Αντίθετα όταν πρόκειται για Ποσειδώνος, Αλίμου, Βουλιαγμένης, δεν έχω πρόβλημα. Όχι γιατί τα ξέρω, απλά μπορώ να προσανατολιστώ εύκολα.

Επίσης όταν χάνομαι, δεν ρωτάω που είμαι αλλά ποιον δρόμο να ακολουθήσω για Πειραιά. Όταν πάλι βλέπω την ταμπέλα που δείχνει κιόλας, κωλοχαίρομαι. :P

Και ναι έχω GPS, αλλά μου σπάει τα νεύρα, άσε που όσες φορές το έχω ρυθμίσει να μου βγάλει πορεία για μια περιοχή, δεν φτάνω ποτέ. Όταν το χρησιμοποιώ το έχω πιο πολύ για να βλέπω σε ποιον δρόμο είμαι.

Friday, June 17, 2011

Βάλε κανά άσμα στο πικ-απ να παίζει... Vol. 3


Εντάξει και για όποιον δεν το έχει καταλάβει... Αγαπάμε Παύλο Παυλίδη. Ο άνθρωπος είναι ποιητής... και ευτυχώς για όλους μας ξέρει να μελωποιεί αυτά που γράφει!"...Σ' έναν έρημο σταθμό που έγραφε εδώ ορίζοντας..."

Monday, June 13, 2011

Ζεστός αέρας

Μουλιάσαμε και σήμερα... όχι από τη βροχή, από τον ιδρώτα της κούρασης!!

Φύσα λίγο έστω και.... ζεστό αέρα!!Friday, June 10, 2011

Thursday, June 09, 2011

Πήξαμε


Η παραπάνω εικόνα με αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτή τη στιγμή. Σε μια τέτοια φάση βρίσκομαι.

Γαμώ τις παρουσιάσεις σε συνέδρια, γαμώ τις δημοσιεύσεις σε επιστημο(υ)νικά περιοδικά, τη γραφή δεκάδων γραμμών κώδικα σε PHP και XML, συν το όλο γράψιμο στα αγγλικά. Είναι καλοκαίρι ρεεε... θέλω Cuba Libre, γυναίκες με μικροσκοπικά μπικίνι και άραγμα στην παραλία.

Πως έμπλεξα έτσι? Φλωριές ρε πούστη μου...

Monday, June 06, 2011

Επίλογος


Λίγα λόγια πάλι για να τελειώνουμε. Χθες έχασε το ματς ο Ολυμπιακός ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ χάνοντας 3 βολές. Αυτό δεν είναι ούτε καν ανικανότητα, αυτό είναι αδιαφορία, είναι μαλακία. Σου χαμογελάει η τύχη από την αρχή για ΜΙΑ ΦΟΡΑ στα 4 ματς και εσύ τα πετάς όλα στα σκουπίδια. Παίζουν τα βαζέλια χωρίς Διαμαντίδη (...της μάνας σου χοροπηδάμε) από την αρχή του αγώνα, για να μην μιλήσω για τους ανύπαρκτους στις θέσεις 1-3 και εσύ δεν μπορείς να πάρεις διαφορά.

Ο Σπανούλης παίζει ατομικά σαν να θέλει να αποδείξει ότι είναι ο ήρωας, ο Τεόντοσιτς το ίδιο συν το psy που έχει (αλλά μου αρέσει). Πρίντεζης εκτός τόπου, δικαιολογείται μεν, αλλά έχασε και κάτι άχαστα, δεν σηκωνόταν στα ελεύθερα γενικά δεν τολμούσε. Pick and roll ανύπαρκτα, κλεισμένα, χωρίς βοήθειες. Και φτάνεις στο τέλος να έχεις το πάνω χέρι και να εκτελείς βολές... ε όταν τις χάνεις είσαι άξιος της μοίρας σου.

Παπαλουκά αν ήμουν στη θέση σου τα τρια "μύρια" θα τα έδινα πίσω μετά το ματς. Γιατί να παίρνεις τόσα φράγκα για να βαράς παλαμάκια στον πάγκο όταν η ομάδα ρολάρει μου φαίνονται πολλά. Πόσο μάλλον όταν από ήρωας γίνεται αυτόχειρας.

Ο ΜΟΝΟΣ που στάθηκε στο ύψος του ήταν ο Μπουρούσης άντε και ο Γκόρντον, αν και χρεώθηκε νωρίς με φάουλ. Μόλις όμως άρχισε η παράταση, κατέβασαν ΟΛΟΙ τον γενικό.

Στ' αρχίδια μας τα αστέρια και το μπάσκετ που λέει και το σύνθημα εγώ τη νίκη την ήθελα για να εξαφανιστούν από τα οπαδικά οι βάζελοι. Όποιος είναι νοήμων ξέρει πως το μόνο πράγμα που κρατάει έναν παναθηναϊκό ζωντανό είναι το μπάσκετ, χωρίς αυτό είναι ανύπαρκτοι και δεν έχουν δει χαρά σε ΟΛΑ τα άλλα αθλήματα έδω και πάρα πολλά χρόνια.

Κλείνοντας δεν θα αναφερθώ σε διαιτησίες και επισόδεια. Εγώ έμαθα τον Ολυμπιακό να βγαίνει νικήτης με κόντρα διαιτησίες και σε γήπεδα ζούγκλες όχι στις φλωριές του ΟΑΚΑ. Έτσι θέλω τους παίκτες μου να τους πετάνε πέτρες και να μην καταλαβαίνουν τίποτα. Έχω φάει πολλές πέτρες και πολλές φωτοβολίδες αλλά ποτέ δεν έφυγα από το γήπεδο, το ίδιο θέλω και εγώ από αυτούς.

Αγγελόπουλοι, εκτός απο τα φράγκα ασχοληθείτε και λίγο με την ομάδα ΣΟΒΑΡΑ όμως. Προστατέψτε την!! Επιστροφή στον Κορυδαλλό με χωρητικότητα 2000-3000 αλλά θα είναι κλουβί και σου λέω μετά αν θα κουνιέται καμία βαζελίνα ή κανένας διαιτητής.

Και όπως αποδείχθηκε στο τρίτο ματς μέσα στο ΣΕΦ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ!!

Friday, June 03, 2011

Μόνοι μας ρε!!

Έμεις κάναμε το χρέος μας και πήραμε το ματς μέσα στο ΣΕΦ.... τώρα εσείς ξαναφέρτε τους την Τετάρτη, να τους τελειώσουμε μια και καλή!!

Όσο για τους ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ δημοσιογράφους (του κώλου), καλή η προπαγάνδα σας για τη δημιουργία κλίματος απο Κυριακή μέχρι Τετάρτη που λέγατε για ζούγκλες και κολάσεις αλλά δεν έπιασε τελικά. Περαστικά...

ΘΡΥΛΕ ΜΑΓΚΑ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΟΑΚΑ!!