Thursday, November 22, 2007

Legalize


Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε, ακούμε, διαβάζουμε για όλο αυτό το σκηνικό και το μπραφ που έγινε στα Ζωνιανά. Βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του, “μα, μου σου, του”, “ουγκα, ουγκα”, φωνάζουν, βρίζουν, απειλούν και πάει λέγοντας. Αφού λοιπόν ο καθένας έχει την άποψη του θα πω και εγώ την δική μου, η οποία έχει βγει όχι τώρα αλλά από πολύ παλιά τουλάχιστον 4-5 χρόνια πριν και η οποία παραμένει ίδια παρά το πέρασμα των χρόνων. Ενωθείτε λοιπόν στο δικό μου group therapy ακολουθείστε τον πιγκουίνο και ελάτε να δείτε τα “σχήματα” που βγάζει το δικό μου καλειδοσκόπιο.

Όλοι έχουν μείνει άναυδοι με τις μεγάλες φυτείες που έχουν βρεθεί….ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ αναρωτιέστε που βρέθηκαν όλες αυτές???? Πιστεύετε πως είναι δύσκολη η καλλιέργεια της κάνναβης στην Ελλάδα??? Ε… λοιπόν δεν είναι σας το υπογράφω κιόλας, πιο εύκολα θα “πιάσει” κανναβουριά παρά ντοματιά το νεράκι της θέλει και τίποτε άλλο!!! Οπότε πάει αυτό μας τελείωσε πάμε παρακάτω.

Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ένα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και δεν μιλάω μόνο για την κάνναβη για όλα μιλάω….ακραίο??? Ίσως..... αλλά ας ξεδιπλώσω την σκέψη μου και από πού ορμώμενος λέω κάτι τέτοιο.

Αν υποθέσουμε πως τα ναρκωτικά ήταν νόμιμα, η τιμής του θα ήταν πολύ μα πολύ πιο κάτω απ’ ότι τώρα που είναι παράνομο. Είναι φυσικό πως κάποιος που την ψάχνει θα το πάρει ότι τιμή και να έχει και εκεί βασίζονται οι μεγαλοδιακινητές. Αν τώρα η τιμή που πωλείται μια ουσία είναι 10δρχ ενώ η πραγματική της αξία είναι για 2δρχ και δεν έχεις αυτές τις 10δρχ θα γυρίσεις τον κόσμο τούμπα να τις βρεις. Συνήθως οι περισσότεροι μη έχοντες τα φράγκα ή κάνουν ψευτοκλοπές σε παιδάκια και γιαγιάδες ή ζητιανεύουν ή, ή , ή….. κλπ. Αυτό σημαίνει αύξηση της εγκληματικότητας, αν έκανε 2δρχ λοιπόν δεν θα γινόντουσαν έτσι τα πράγματα ή καλύτερα όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Όπως και δεν θα υπήρχαν σε τόσο μεγάλο βαθμό βαποράκια και διακινητές να κάνουν νταβατζίλικια και να το παίζουν ιστορίες συμπεριλαμβάνω και την αστυνομία μέσα σε αυτούς γιατί είναι αποδεδειγμένα μεγάλο μαγαζί στην Ελλάδα όσο αναφορά τα ναρκωτικά.

Επίσης επειδή κάποιος θα πει “Ρε φίλε άμα τα νομιμοποιήσουν όλη μέρα θα πίνουμε και θα αρχίσουν και τα παιδιά από μικρά να το κάνουν και θα γίνουμε μαστούρηδες!!!”. Δεν το πιστεύω αυτό αλλά άμα γίνει έτσι είναι δική μας προσωπική επιλογή για το αν θα παίρνουμε ουσίες και γενικότερα πρόβλημα μας σαν χώρα…..γιατί εγώ για να αισθανθώ καλά πρέπει να πίνω όλη μέρα κάπου την έχω πατήσει….μάγκα μου!!! Επιπρόσθετα κάτι άλλο πάνω σε αυτό, τώρα που είναι παράνομο τι καταλαβαίνουμε??? Δεν γίνεται χρήση??? Είναι δύσκολο να βρεθεί??? Τα παιδιά είναι προφυλαγμένα??? Δεν το νομίζω…..και χρήση γίνεται και πανεύκολα βρίσκεις ναρκωτικά και τα παιδιά κάνουν χρήση σε μεγάλο βαθμό. Άρα η μόνη διαφορά μεταξύ νομιμοποιημένου και παρανόμου είναι στην τιμή και στο ποιος πλουτίζει….

Για το αλκοόλ γιατί ποτέ κανείς δεν έχει κάνει θέμα στην πολιτεία να απαγορευτεί??? Αυτό δεν είναι ναρκωτικό?? Άμα καταναλώσεις πάνω από μια ποσότητα δεν έχεις παραισθήσεις όταν μεθάς και κάνεις πράγματα που είναι λίγο έξω από τον εαυτό σου??? Ή μήπως τα παιδιά δεν πίνουν??? Για κάντε κύριοι και κυρίες μια βόλτα στα clubs ένα Σαββατόβραδο να δείτε τι παίζει, για πάτε σε καμιά πολυήμερη εκδρομή γυμνασίου (ναι, ναι τώρα πάνε και τα γυμνάσια πολυήμερες) να δείτε τα 14χρονα πως γίνονται λιώμα από τα ξύδια στα διάφορα επαρχιακά club-άκια!!!

Ας αφήσουμε λοιπόν τα ψέματα, τις υπερβολές και να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ας μιλήσουμε μια φορά ανοιχτά για το θέμα των ναρκωτικών μην τα κρύβουμε, μην τα βάζουμε στην παρανομία και πάνω από όλα μην τα κάνουμε ΜΥΘΟ!!!! Το παράνομο είναι πειρασμός όσο μας απαγορεύουν κάτι οτιδήποτε και αν είναι αυτό τόσο πιο πολύ το θέλουμε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ στα σχολεία τα παιδιά για το ΤΙ ΕΙΝΑΙ τα ναρκωτικά, ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ και ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ και να είστε σίγουροι πως η κοινωνία μας θα πάει μπροστά….όταν κάτι κάνεις μύθο θα συμβαίνουν αυτά και χειρότερα.

Προσωπική μου άποψη όλα αυτά μπορεί να είναι τελείως λάθος άπλα ήθελα να την γράψω με είχαν βγάλει και έξω από την τάξη όταν είπα αυτές τις σκέψεις μου παρόλα αυτά εγώ συνεχίζω να το λέω… ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ και ενημερώστε την νεολαία!!!!!
Και κάτι ακόμα: "Seize the day but....don't miss the night!!!"
Ουυυυφφφ Μπάφιασα και εγώ με τόσα που έγραψα….αχαχαχ :p
Συγνώμη για το μακροσκελές post μου!!

Sunday, November 18, 2007

Oasis....ιστορία ζωής!!!

Οι Oasis είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, από το 1997 που άρχισα να ακούω τα τραγούδια τους, μπήκαν για κάλα μέσα στη ζωή μου.... και έχω "ταξιδέψει" πολλές φορές μαζί τους είτε έχοντας όμορφο προορισμό είτε όχι....

Άντε και ένα bonus.....Δυναμώστε τα ηχεία μέχρι να σπάσουν!!!
Oasis - "Fuckin' In The Bushes" (Live @ Wembley Stadium July 2000) και τι δεν θα 'δινα για να ήμουν μέσα μόνο και μόνο γι' αυτό το τραγούδι!!!!
Την καλησπέρα μου σε όλους και όλες που θα περάσουν από εδώ :)

Friday, November 16, 2007

Βραδινή πλάνη!!!

Να είσαι νευρόσπαστο άτομο, όχι νευρικό ... είπα νευρόσπαστο έχει διαφορά το ένα από το άλλο!! Ο νευρικός είναι αυτός που νευριάζει χωρίς λόγο, χωρίς αιτία, χωρίς μια αφορμή. Νευρόσπαστος είναι ο ζωντανός άνθρωπος... Ζωντανός είσαι όταν δεν γίνεσαι συγκαταβατικός με τις απόψεις των άλλων, όταν δεν συμφωνείς με κάτι πρέπει να το φωνάζεις, να στέκεσαι όρθιος και να το υπερασπίζεσαι, να έχεις τη δύναμη, να μην κωλώνεις ακόμα και αν στο τέλος αποδειχτείς λάθος δεν είναι κακό.. κακό θα είναι όταν δεν θα αναλάβεις την ευθύνη των πράξεών σου, όταν δεν θα παραδεχτείς το λάθος σου. Αλλά ακόμα και αν συμφωνείς με κάτι, πάλι τόνισε το και δικαιολόγησέ το!! Να φωνάζεις αυτό που θες να το διεκδικείς με ότι συνέπειες και αν προκύψουν..Να είσαι στην "speed-α" με τη ζωή , να την "ψάχνεις".. να μην σε βρίσκει εκείνη, γιατί αν συμβεί αυτό θα σε κερδίσει. Να σκέφτεσαι 25 ώρες το 24ωρο να μην ηρεμείς, να μιλάς πολύ, να λες αυτό που σε προβληματίζει, αυτό που σε κάνει χαρούμενο ακόμα και αν είναι μαλακία. μην κρύβεσαι, μην φοβάσαι...το αν δεν σε καταλάβουν οι άλλοι είναι δικό τους θέμα το χειρότερο που μπορούν να σου κάνουν είναι να σε πουν τρελό. Και τι έγινε?? Κάνεις αυτό που θες...αυτό μετράει! Άμα έχεις λόγο να βρίσεις..καν' το μην μαζευτείς, ξέσπασε πες στον άλλον ότι έκανε μαλακία ίσως τον βοηθήσεις να τη διορθώσει ή να μην την επαναλάβει στο μέλλον, μην μένεις αδρανής, γιατί κάποιος λόγος θα υπάρχει που έγινε.

Ακούγονται ακραία αυτά που λέω και ίσως να μην συμφωνείς.. Σκέψου όμως ποιος σε τσαντίζει περισσότερο κάποιος που τα χώνει και έχει άποψη και γνώμη που δεν κωλώνει να την πει ή κάποιος που είναι χαλαρός και κάθεται σιωπηλός χωρίς να μιλάει???
Τον χαλαρό καν' τον όταν θες να τσαντίσεις εσύ κάποιον.. όμως μην διαλέγεις πάντα αυτό σαν λύση δεν κερδίζεις και πολλά και το κυριότερο δεν ΖΕΙΣ!!!
Να μην πούλας τρέλα.....να την έχεις πάνω σου σε αφθονία για να μπορείς να την χαρίζεις!!!!
Σκέψεις είναι μην ψαρώνεις απλά είμαι κάπως απόψε....αύριο θα είμαι πάλι όπως με ξέρεις στην speed-α !!!! ;)
Καλησπέρα σε όλους!!! :)

Sunday, November 11, 2007

Χρόνια Πολλά!!!!


Δεν θέλω σήμερα να γράψω φιλοσοφίες, σκέψεις, παράπονα, προβληματισμούς κλπ....σήμερα είναι η μέρα σου, γίνεσαι 22 χρονών....σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, πραγματικά απο εδώ και πέρα όλα να σου πηγαίνουν όπως τα θες, να είσαι πάντα ευτυχισμένη και το κυριότερο να ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ συνέχεια ανεξάρτητως από το τι συμβαίνει να αντλείς δύναμη από τα θετικά και μόνο από αυτά!!!

Συγνώμη που τις ευχές μου δεν στις λέω άμεσα με μία συνάντηση, ένα τηλέφωνο κάπως τέλος πάντων...αλλά οι επικοινωνία μας δεν είναι και η καλύτερη και μάλλον αντί να σου φτιάξω την μέρα θα στην χάλαγα....οπότε καλύτερα από εδώ.

Δώρο μου αυτό το λουλούδι!!

Να προσέχεις πολύ και να χαμογελάς!!!!! :)

Friday, November 09, 2007

Σκέφτομαι και γράφω…

Τίτλος : Ο Εαυτός μου!

Δεν θα κάνω αυτοκριτική γιατί δεν θα τελειώσω ούτε αύριο…βαριέμαι να γράψω παρόλαυτα το μυαλό μου έχει γεμίσει τις τελευταίες δυο μέρες και άμα δεν το αδειάσω κάπως θα κάνει μπαμ. Γι’ αυτό θα πω λίγα πράγματα εν συντομία.
Ο Manolog3 λοιπόν γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά….παιδί του Πασαλιμανιού με λίγα λόγια. Μέχρι πριν σχεδόν ενάμιση χρόνο δεν φρόντιζα τον εαυτό μου και πάρα πολύ, τον παραμελούσα και αδιαφορούσα γι’ αυτόν. Κοιτούσα πάντα να κάνω τους άλλους να περνούν καλά μαζί μου αλλά και γενικά να χαμογελάνε και να μην στεναχωριούνται. Πίστευα πως άμα ήταν η παρέα μου καλά τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά όλα θα κυλούσαν ομαλά. Πράγματι έτσι συνέβαινε και συμβαίνει ακόμα, προσπαθώ πάντα να κάνω τους άλλους να περνούν καλά και να χαμογελάνε….άλλες φορές τα καταφέρνω άλλες όχι. Σχεδόν ποτέ δεν έδειχνα αν έχω κάτι που με απασχολούσε πάντα κρυβόμου πίσω από το χιούμορ και το γέλιο μου όχι όμως γιατί ντρεπόμουν αλλά επειδή δεν ήθελα να γίνομαι φορτικός και βάρος σε κανέναν. Έχει που έχει ο καθένας τα προβλήματα του θα του φορτώνω και τα δικά μου??? Όποτε με αυτή την πρόφαση για όλους ήμουν ο τρελομανόλο!!

Όταν χρειαζόμουν βοήθεια για να σηκωθώ αν είχα περίεργες καταστάσεις έκανα βλακείες και πουλούσα μέρος της ψυχής μου για λίγες μέρες στον διάολο…..σε κάποιους μπορεί να φαίνεται πως έχω μεγάλη φαντασία αλλά πιστέψτε με τον έχω συναντήσει πολλές φορές. Το μετάνιωσα που έκανα αυτές τις αγοροπωλησίες όχι γιατί έχανα σιγά σιγά την ψυχή μου αλλά επειδή δεν είχε νόημα να το κάνω. Παρόλαυτα έμαθα να ζω μαζί του, τον έκανα φίλο μου, εχθρό μου, βρίστηκα, τσακώθηκα μαζί του αλλά αυτός εκεί πάντα όταν τον φώναζα παρουσιαζόταν. Μέχρι που γνώρισα μια κοπέλα που μετά την πρώτη μας επικοινωνία και πριν πούμε αντίο μου είπε την μαγική φράση “Να προσέχεις!!” Κάγκελοοοοο ο δικό σου δεν το είχε ξανακούσει ούτε από την κοπέλα του….τόσο καιρό που ήταν μαζί του. Έτσι λοιπόν άλλαξαν όλα, άρχισα να βγαίνω σιγά σιγά από αυτή την ιστορία με τον διάολο και τους παρατρεχάμενους του….άρχισα να κοιτάω στον καθρέφτη τον εαυτό μου και να χαμογελάω να κάνω πλάκα για να νοιώσω εγώ καλά και όχι μόνο η παρέα….ο διάολος εξαφανίστηκε τα “Να προσέχεις” αυξήθηκαν όλα μια χαρά.
Έλα όμως που ξάφνου όλα άλλαξαν σαν να είχα πάρει ένα πακέτο σύνδεσης και να έληξε…σβήσανε όλα φώτα, μυαλά, ξαφνιάστηκα και χάθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω άρχιζα να παραμελώ πάλι τον Μανώλη και αντί να ψάξω να τον βρω εγώ τον άφησα να βολοδέρνει από δω και από εκεί….μέχρι που ένα βράδυ του καλοκαιριού ξαναζήτησε βοήθεια από αυτό τον κερατά τον διάολο….και να σου αυτός όλο χαρά και περηφάνια ήρθε…. Κάναμε άλλη μια ανταλλαγή αλλά αυτή τη φορά με ξεγέλασε…. Από τότε δεν τον ξανακάλεσα οι “διαφημίσεις” του όμως ώρες-ώρες κάνουν κομπόστα το μυαλό μου. Δεν γουστάρω όμως να ξαναγυρίσω πίσω γιατί τότε είχα μεν τους άλλους αλλά δεν είχα τον Μανώλη προς ώρα έχω και τους αλλά ταυτόχρονα και τον Μανώλη….πλην μιας εξαίρεσης βέβαια….
Ένα πράγμα μένει προς ώρας ζωντανό και κρατάει άμυνα στο μυαλό μου….η τρέλα μου!!!
Για να δούμε θα κερδίσω τίποτα ή τσάμπα τρέχω και θα βγω τελευταίος???
Υ.Γ. Είμαι κάπως εεε??? :/

Monday, November 05, 2007

Είσαι το πιο λευκό χρώμα απ' τις σκέψεις μου!!!

Απλά είμαι κάπως αυτό το βράδυ, αύριο θα μου περάσει…. Στο μυαλό μου αυτό το τραγούδι σε φωτογραφίζει γιατί πολύ απλά είσαι το πιο λευκό χρώμα απ’ τις σκέψεις μου!!

Κάτι άσχετο για μένα που δεν με αφορά αλλά πολύ σχετικό για σένα…. Πρόσεχε μην χάσεις το χαμόγελο από το πρόσωπό σου, δεν ξέρω αν είναι πισωγύρισμα ή απλά μια νέα επικοινωνία δεν με νοιάζει κιόλας… εσύ κοίτα όμως να μην στεναχωρηθείς!!

Καληνύχτα σε όλους εσάς που θα περάσετε από εδώ….
Καληνύχτα και σε σένα που περνάς από την σκέψη μου!! :)

Thursday, November 01, 2007

Ό,τι να 'ναι....

-- .-- .-. --- -- --- -.--

:)

Edit: Αυτο το παράξενο post δεν ανήκει σε μένα η πρωτοτυπία ανήκει σε άλλο άτομο που παρόλο δεν έχει blog καλό είναι να το γράψουμε.... μην μας πουνε ότι αντιγράφουμε και δεν βάζουμε την πηγή :P