Monday, October 29, 2007

Θέλει μαγκιά…

Το να συγχωρείς κάποιον και να του πεις “Περασμένα ξεχασμένα ρε….” θέλει πολύ μαγκιά, το να μην κρατάς κακία δείχνεις πόσο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είσαι. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα λες πρώτα με τον ίδιο σου τον εαυτό και μετά στον άμεσα ενδιαφερόμενο και συγχωρεμένο! Καμιά φορά είναι καλύτερα να συγχωρέσεις κάποιον και να μην του το πεις ποτέ ότι το έκανες… τουλάχιστον είσαι εντάξει με την συνείδηση σου, είσαι εντάξει με τον κόσμο σου, το μυαλό σου και την ψυχή σου!!! Κοιτάς το πρόσωπο σου στον καθρέφτη, χαμογελάς και σκέφτεσαι να είναι καλά και να προσέχει όπως και να έχει το πράγμα….

Τελικά ήθελε πολλά κιλά μπέσας και μαγκιάς αυτό που έκανες, για άλλη μια φορά έδειξες σ’ ένα άτομο πόσο σπουδαίο παιδί είσαι….και ας μην έχει μάθει αυτή σου την ενέργεια ακόμα, ίσως δεν την μάθει και ποτέ, βέβαια μπορεί και να την έχει καταλάβει….ποιος ξέρει???

Thursday, October 25, 2007

Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό... :)


Σοφός δεν είμαι για να δίνω συμβουλές, μην σας ξεγελάνε τα γένια μου είναι επειδή βαριέμαι να ξυριστώ. Απλώς σήμερα κατάλαβα πως ένα χαμόγελο από ένα οποιοδήποτε άτομο αρκεί για να σε κάνει να νιώσεις ωραία. Σήμερα το μεσημέρι γύριζα από την σχολή και περίμενα στην στάση του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά το λεωφορείο να έρθει ήμουν άκεφος και απαθής με τον γύρω κόσμο, μια πολύ όμορφη κοπέλα με κοίταξε στα μάτια και μου χαμογέλασε για πολύ λίγο…..δεν ήθελα και πολύ να ανταποδώσω. Τελικά ένα χαμόγελο μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα!!
Σε ευχαριστώ κοπελιά(δεν ξέρω και το όνομά σου) για το σημερινό ίσως κάπου ξανασυναντηθούμε και πούμε ένα “Γεια”!!! :)
Αφιερωμένο αυτό το post σε σένα! :)

Friday, October 19, 2007

Ππππφφφφφ..... :(

Μπουρδέλο τα κάναμε...... Άσε να περάσει λίγο ο καιρός ρε γαμώτο μπας και ηρεμίσουμε και σκεφτούμε!! Το κεφάλι μου πάει να σπάσει έχω να φάω και να κοιμηθώ 2 μέρες!!! Με καφέδες, ξύδια και νερό ζω.....

Μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα...στεναχωριέμαι πολύ!!! :( :(

Wednesday, October 17, 2007

Lies?? No Thanks…. :)

Image Hosted by ImageShack.us

Όποιος λέει ψέματα πέφτει μες τα αίματαααα και όποιος λέει αλήθεια έχει το κούτελο του καθαρό. Εσύ ρε “man” γιατί λες ψέματα??? Και πάει στο διάολο να τα λες σε μένα… δεν σε παρεξηγώ και σε καταλαβαίνω αλλά και στους άλλους??? Στους άλλους ρε συ πρέπει να είσαι μπέσα να τους κοιτάς στα μάτια και να φαίνεται η ντομπροσύνη σου, να μην δίνεις δικαιώματα, δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για τις αποφάσεις σου, στο φινάλε δικό σου λογαριασμός τι επιλογές κάνεις στην ζωή σου δεν χρειάζεται να δίνεις αναφορά και εξηγήσεις ακόμα και αν είναι λάθος!!! Το λάθος είναι φυσιολογικό και συγχωρείται το ψέμα όμως όχι….. γι’ αυτό αν θες να πεις ένα ψέμα από εδώ και πέρα να το πεις μόνο σε μένα γιατί όπως είπα και παραπάνω σε καταλαβαίνω και δεν θα σου κρατήσω κακία!!

Άντε καλά να περνάς και να προσέχεις από εδώ και πέρα!!! Οκ??? :)

Tuesday, October 16, 2007

Χωρίς τίτλο!!!

Κάτι έπρεπε να κάνω, για να δω πως έχει η κατάσταση….για άλλη μια φορά commandos ο δικό σου, αίλουρος!! Μου πετάνε σφαίρες και μου περνάνε ξυστά, μου βάζουν φωτιές για να με εμποδίσουν αλλά καταφέρνω να περάσω από μέσα τους, ότι τραυματίζομαι τραυματίζομαι οι περισσότεροι το ίδιο θα πάθαιναν αλλά εκεί ακάθεκτος συνεχίζω. Έφτασα στο φρούριο ανοίγω την πόρτα και μπουκάρω…. μέσα είναι σχεδόν όπως τα άφησα την τελευταία φορά που το είχα επισκεφτεί με μόνο κάποιες μικροαλλαγές, δεν παραξενεύτηκα άλλωστε είχα προϊδεαστεί !! Μέσα σε αυτό το κτίριο διαπίστωσα ότι εξακολουθεί να υπάρχει και να μου παραχωρείται μια γωνιά….ενώ θα μπορούσε να μην υπάρχει πλέον, να έχει αντικατασταθεί από άλλον ή ακόμα να έχει μπαζωθεί και να μην υπήρχε καν. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως παρόλο που δεν νομίζω πως μπορώ να διεκδικήσω έναν μεγαλύτερο χώρο, ότι έκανα μέχρι τώρα αναγνωρίστηκε και γράφτηκε έστω και με ψιλά γράμματα στην ιστορία!!!
Τιμή μου που μου παραχωρείται αυτή την γωνιά ακόμα!!!

Φλασιά....

Σήμερα σε είδα τυχαία και χωρίς να το έχω σχεδιάσει, χάρηκα....χάρηκα πραγματικά πολύ όταν είδα το χαμόγελό σου, το πήρα και εγώ σαν τζούρα ώστε να το έχω, δεν γαμιέται μου το έχεις ξαναδώσει. Δεν με νοίαζει που δεν μιλήσαμε... δεν προβλέπεται άλλωστε, ίσως και να έχεις δίκαιο, ίσως και να έχω και εγώ, το σίγουρο είναι πως το βλέπουμε απο διαφορετική πλευρά...
- Κακώς??? Ενόχληση??? Αποφασιστικότητα??? Μπλέξιμο??? "Ζα μαν φου"??? Όλα παίζουν και το βλέπεις....
- Υπάρχει και αυτή η σκέψη στο μυαλό μου σαν μία μελλοντική κίνηση!!! Αλλά τι νόημα θα έχει και αν το δεις????
- Θα τα πούμε σύντομα, θα μιλήσουμε..... ίσως, πιστεύω, φαντάζομαι, ελπίζω τέλος πάντων...
- Φοβάσαι πάντως λίγο και εσύ...εκεί που κρατούσες τις ισορροπίες την έχασες την μπάλα...γαμώτο
Φλασιά ήταν γι' αυτό δεν βγαίνει νόημα, πρέπει να πάρω ένα σάκο του μποξ για να σταματήσω να βαράω μπουνιές στον τοίχο όταν μου τη δίνει, πόνεσε το χέρι μου!!!

Monday, October 15, 2007

Tελικός απολογισμός εξεταστικής!!

Ναι φίλε και φίλη μου την Παρασκευή τελείωσε η περίοδος της εξεταστικής μετά από έναν μήνα και κάτι μέρες μπορώ πλέον να χαλαρώσω, να ηρεμίσω, να ξεδώσω σαν άνθρωπος και εγώ. Ο απολογισμός αυτής της εξεταστικής έδειξε 7 στα 11 περασμένα μαθήματα, δεν τα πήγα και τόσο καλά αλλά ούτε και πολύ κακά…. η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να είχα περάσει 1-2 μαθήματα ακόμη…αλλά καταλαβαίνετε… που μυαλό και όρεξη για σωστό και συστηματικό διάβασμα!!!
Τέλος πάντων ότι και να λέω η ιστορία έγραψε 7/11 , πλέον αρχίζει μία νέα χρονιά ένα νέο εξάμηνο που πρέπει να βάλω τα δυνατά μου να περάσω ακόμη περισσότερα και να βγάλω επιτέλους την σχολή…..άντε γιατί δεν μπορώ άλλο βαρέθηκα εκεί μέσα!!!

Wednesday, October 10, 2007

Φωτιά...


"Πριν αρχίσουν όλα
Είχαν κιόλας αρχίσει
Πριν φτάσω ήμουν ήδη εκεί
Τα ίχνη μου και ο δρόμος προϋπήρχαν
Τ' ακολούθησα
Βρήκα ένα σπίτι στις φλόγες
Μπήκα μέσα και του 'βαλα φωτιά."

(Γ. Αγγελάκας - "Πως τολμάς και νοσταλγείς τσόγλανε")

Γιατί περνάει μπροστά από τα μάτια μου Deja Vu αυτή η σκηνή ??? Πρέπει να το έχω ζήσει ξανά και ξανά μάλλον....

Monday, October 08, 2007

Μία ερώτηση μόνο....

Σου λείπω καθόλου???? :/ :$

Tuesday, October 02, 2007

Έξω πούστη απ’ την παράγκα….


Το χειρότερο και το μεγαλύτερο ελάττωμα που μπορεί να έχει κάποιος άνθρωπος είναι να του αρέσει να προδίδει, να “δίνει” , να καρφώνει τον άλλον και πόσο μάλλον όταν ο άλλος δεν έχει βλάψει κανέναν απλά ο ρουφιάνος θέλει να δημιουργήσει ντόρο και να το παίξει ιστορία. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ρουφιάνων.

Κατηγορία Α : Ο ρουφιάνος που δίνει τον άλλον για να βγάλει φράγκα, να πετύχει έναν σκοπό, κλπ κλπ. Κυρίως το κάνει για ανταγωνιστικούς λόγους. Αυτοί οι ρουφιάνοι καλός ή κακός είναι δικαιολογημένοι (σε σχέση με την Β κατηγορία) γιατί ως γνωστών όπως λέει και ο λαός “ Με τα λεφτά μου πηδάω και την πεθερά μου άμα λάχει εκτός απ’ την κυρά μου” . Η ρετσινιά πάντως εξακολουθεί να μένει πάνω του!! Είναι ρουφιάνος ΤΕΛΟΣ!
Κατηγορία Β : Ο ρουφιάνος που το κάνει από χόμπι χωρίς να έχει κάποιο όφελος. Ρουφιανεύει μόνο και μόνο για την ηθική του ικανοποίηση, επειδή φτιάχνεται, του αρέσει αυτό. Αυτοί οι ρουφιάνοι βρίσκονται παντού σε δουλειές, σε σχολεία, σχολές, γήπεδα, καφετέριες, clubs παντού λέμε….. Δεν υπάρχει πιο ύπουλη φάρα!!

Και μια πρόταση από εμένα γίνεται ότι θέλετε στην ζωή σας επιχειρηματίες, σκουπιδιάρηδες, ψαράδες, αδερφές, λεσβίες, δολοφόνοι, κλέφτες…. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ όμως μην γίνεται ποτέ. Γιατί μια φορά να γίνεις ρουφιάνος, θα είσαι για πάντα!!!
Έξωωωωω ρεεεε….