Thursday, August 30, 2007

Δράση - αντίδραση!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο κριτήριο επιλέγεις ποιο θα κρατήσεις άλλωστε πρέπει να ξέρεις πως δεν το κάνω μόνο από θέμα συνήθειας αλλά γιατί το έχω ανάγκη, το νιώθω και με ευχαριστεί. Βέβαια οι πληροφορίες είναι δικές σου και είναι δικαίωμά σου τι θα τις κάνεις, πως θα κινηθείς και ποιες θα εκμεταλλευτείς (με θετικό τρόπο πάντα) . Αλλά ρε γαμώτο το πιο απλό πράγμα στη φύση και το πιο λογικό είναι ο 3ος Νόμος του Νεύτωνα (Νόμος Δράσης-Αντίδρασης) που λέει πως για κάθε δύναμη που ασκείται από ένα σημείο Α σε ένα άλλο σημείο Β, ασκείται μια δύναμη ίσου μέτρου και αντίθετης φοράς από το σημείο Β προς το σημείο Α με μόνο σκοπό να εξουδετερωθεί το αποτέλεσμα της αρχικής δύναμης που ασκήθηκε(Fab=-Fba). Έτσι παρόλο που εγώ σου ασκώ μια δύναμη εσύ δεν αντιδράς καθόλου….

Αυτό που με κάνει να χαμογελάω πάντως είναι πως ξέρω ότι δεν με παίρνεις στην πλάκα αυτά που σκέφτομαι και λέω, γιατί είσαι σίγουρη ότι τα εννοώ και τα κρατάς μέσα στην καρδιά σου. Τελικά τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως να υπάρχει αντίδραση απλά η αντίθετη κατεύθυνσης δύναμη που μου ασκείς να μετατρέπεται σε άλλου είδους μορφή που μπορεί να είναι το χαμόγελό σου και η λάμψη των ματιών σου!!!

Σε σκέφτομαι....

Wednesday, August 29, 2007

Ο λαός τραγούδι θέλει….Και κατ’ επέκταση και τραγουδιστή στη συγκεκριμένη περίπτωση ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΡΙΑ. Γι’ αυτό λοιπόν στις 16 Σεπτέμβρη "Όλοι μαζί να ψηφίσουμε Σαρρή, για να μπει μες στη Βουλή". Και επειδή πολλοί βγάζετε χολή ότι και καλά δεν ξέρει από πολιτική…να τους ενημερώσω αν δεν το ξέρουν ότι από το κρεβάτι της έχει περάσει πρόσωπο της Βουλής αυτό σημαίνει πως έκανε εντατικά μαθήματα παρέα του για τα προβλήματα του κόσμου.Το Καλειδοσκόπιο λοιπόν στηρίζει Σαρρή δαγκωτό και "ασάλιωτο"(χαχαχαχα).

Υ.Γ.1 Η φώτο είναι από το blog του Πρόβατος

Υ.Γ.2 Παρά τα χρόνια της μια χαρά κρατιέται….

Tuesday, August 28, 2007

Μνήμη ελέφαντα….

Χτες είδα μια φωτογραφία από ένα άγνωστο άτομο το οποίο είχα δει μια και μόνο φορά στη ζωή μου τον περασμένο Οκτώβριο σε μια καφετέρια για 5 λεπτά… αλλά τον αναγνώρισα αμέσως. Με το που είδα την φωτογραφία είπα από μέσα μου "Ρε αυτόν τον έχω δει στο Μικρολίμανο στην καφετέρια που φεύγοντας τον αγκάλιασε για κανά λεπτό μια ωραία γκόμενα της παρέας του". Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την παρατηρητικότητά μου…
Η αλήθεια είναι βέβαια πως εγώ εκείνη τη μέρα χάζευα τη γκόμενα και μετρούσα τις κινήσεις της ίσως γι’ αυτό μου έμεινε η φάτσα του. Τον ζήλεψα κιόλας, θα ήθελα να ήμουν εγώ στην θέση του και να αγκάλιαζε εμένα αντί για κείνον.

Υ.Γ. Την γκόμενα την συνάντησα πριν 3 μήνες στον χώρο εργασίας της και παρόλο που ήταν γυρισμένη πλάτη, τα κόκκινα μαλλιά της και ο τρόπος που κρατούσε το τσιγάρο της με έκαναν εκείνη τη στιγμή να πω…. "Εσύ είσαι, να που ξανασυναντηθήκαμε ομορφιά μου!!!"

Y.Γ.2 Τι βλακείες postαρα πάλι :PpppP
Επιστροφή!!

Πάει και το καλοκαίρι, πάνε και οι μικρές διακοπές άντε ξανά πάλι στους ρυθμούς της ζωής. Δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράστηκα αλλά οκ...θα την παλέψω!!!

Όσο αναφορά την καταστροφή από τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα... ας το αφήσω ασχολίαστο!! Άλλωστε μην ξεχνάμε στην Ελλάδα ζούμε....

Καλό χειμώνα και καλή δύναμη να έχετε!!!