Sunday, March 25, 2007

Ππφφφφφφφ….. :-( :-(

Τι διάολο πραγματικά ώρες, ώρες έρχεται η στιγμή που λες “Γιατί ρε πούστη Θεέ??? Γιατί τα βάζεις με μένα??” (ζητώ συγνώμη για την έκφραση μου προς τους ανθρώπους που πιστεύουν). Σκέφτομαι αυτό που μου είπες πριν λίγη ώρα δεν έχεις άδικο και σε δικαιολογώ απόλυτα. Πράγματι δεν με έχεις όπως ούτε και εγώ, είμαστε τόσο κοντά αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά που ούτε εγώ δεν έχω καταλάβει το γιατί. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το μόνο που φταίει είμαι εγώ και οι δικές μου πράξεις για αυτό το αποτέλεσμα. Και δεν το λέω για να δικαιολογήσω εσένα ούτε να φανώ ο καλός που αναγνωρίζει τα λάθη του. Το λέω γιατί έτσι είναι και παρόλο που είμαι της άποψης ότι ποτέ σε ένα μπλέξιμο δεν φταίει μόνο ένας η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα! Φοβάμαι ότι παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί τράβηξα μια φορά και κάηκα παρόλο το καλό φύλλο που είχα, τώρα έχω και πάλι καλό φύλλο αλλά το θέμα είναι μην τραβήξω άλλο ένα και καώ…και μετά το κάψιμο δεν υπάρχει επιστροφή παρά μόνο το τέλος και θα βγει η μεγάλη φωτεινή επιγραφή GAME OVER. Δεν μπορώ να σε βλέπω να είσαι χάλια, δεν μπορώ να σε βλέπω να είσαι χάλια και να είμαι εγώ η αιτία!! Πραγματικά δεν έχω βρεθεί σε τόσο μεγάλο μπέρδεμα στη προσωπική μου ζωή…..το σίγουρο είναι ότι πρέπει να παίξω αλλά και να μην έπρεπε νομίζω πως σε όποιον και να το έλεγα θα μου έλεγε το ίδιο “Παίξε…Ρίσκαρε”. Έχω μάθει να ζω λίγο στα όρια αλλά δεν ξέρω αυτή τη φορά φοβάμαι!!
Τέλος πάντων πρέπει λίγο να τα βάλω κάτω και να σκεφτώ…μέχρι τότε Καληνύχτα!!

Υ.Γ. Καληνύχτα και σε σένα ψυχή μου….καλή σου νύχτα!! :-)

"I'm sorry... you met me at a very strange time in my life."

Sunday, March 11, 2007

Βράδυ Σαββάτου...

Αυτό το κομμάτι μου έχει κολλήσει τώρα και το αφιερώνω σε 2 πρόσωπα που τις τελευταίες μέρες είναι μακριά μου αλλά σύντομα θα επιστρέψουν και πάλι κοντά μου. :)

Βράδυ Σαββάτου κι εσύ ‘σαι κάπου
άραγε πού να βρίσκεσαι για τι να λες
περνάει ο χρόνος βαρύς και μόνος
κι όλες τις σκέψεις μου για σένα δεν τις θες
Βράδυ Σαββάτου ζω στη σκιά του
και ξενυχτάω στα λιμάνια στους σταθμούς
βράδυ Σαββάτου στην ερημιά του
σου τραγουδάω πού να είσαι δεν ακούς
Άδεια η πόλη πού πήγαν όλοι
κι όλοι ‘σαι εσύ που έφυγες χωρίς να φταις
άδεια η πόλη τι γίναν όλοι
αν με θυμάσαι στην υγειά μου κάτι πιες
Βράδυ Σαββάτου κι η μοναξιά του
να με γυρίζει σαν σκυλί στις γειτονιές
βράδυ Σαββάτου κι η συννεφιά του
να με τυλίγει από παντού χωρίς να φταις
Καλό βράδυ!!!!!!

Friday, March 09, 2007

Κούραση....

Αυτές τις δυο μέρες στεναχώρια και πολυ άγχος!!! Ευτύχως τα πράγματα δείχνουν να "στρώνουν" κάπως και αυτό είναι καλό. Μακάρι ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή να είναι περαστικό. Το εύχομαι δηλαδή!!!

Υ.Γ. Καλό ταξίδι να έχεις και εσύ και να προσέχεις τον ευατό σου εκεί που θα είσαι!!! Μπορεί να έχω και εγώ τα "δικά μου" αλλά έχω και εσένα στο μυαλό μου....γιατί μπορείς και με κάνεις να ξεχνιέμαι και μου δίνεις δύναμη!! :) :)

Thursday, March 08, 2007

Κωλόβραδο......

Είναι το σημερινό, κωλομέρα η αυριανή!!!!! Από τις χειρότερες μου νύχτες προβλέπεται η σημερινή δυστύχως όμως πρέπει να την ζήσω! Δε γαμιέται μια νύχτα είναι θα την παλέψω και που ξέρουμε....? ίσως την νικήσω!!!

Thursday, March 01, 2007

Φεύγεις….

“Καμιά φορά δεν μπορείς να έχεις αυτό που θες γιατί το αγαπάς και το νοιάζεσαι τόσο πολύ που δεν θες να το αλλάξεις και απλά φεύγεις” Είναι η άποψη σου δεν θα σου πω εγώ αν είναι σωστή ή όχι αλλά είναι σεβαστή. Στην περίπτωση μας έφυγες για κάποιο διάστημα αλλά ξαναγύρισες, ξαναγύρισες πιο σοβαρή πιο γλυκιά, πιο ήρεμη και με τον αέρα του “ξέρω τι θέλω”… αλλά επειδή είχαμε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα δεν μπορούμε πλέον να έχουμε συμμετοχή στο παιχνίδι τουλάχιστον προς ώρας! Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια και πως θα εξελιχθεί το θέμα αλλά εγώ θα παίξω ίσως τα χάσω όλα ίσως όμως και τα κερδίσω!! Από το να τα παρατήσω καλύτερα το ρίσκο!