Sunday, January 14, 2007

Εγώ σ’ ευχαριστώ...

Και ας πνιγώ για το καλό σου λέει το τραγούδι. Το κάνω απλώς θέλω να ξέρω ποιο είναι το καλό σου, τουλάχιστον αυτό! Θέλω όταν σε ρωτάω αν είσαι καλά να μου απαντάς ειλικρινά και όχι να μου λες ένα ξερό ναι ή ένα όχι για να αποφύγεις την κουβέντα. Ξέρω ότι αυτή την καλημέρα και αυτή την καληνύχτα που μου λες την νιώθεις και δεν είναι απλά τυπική, ίσως να θες να μου πεις και πολλά ακόμα αλλά κολλάς. Σε καταλαβαίνω και εγώ θέλω να σου λέω τα δικά μου αλλά δεν πρέπει μιας και τώρα είσαι αλλού, προσπαθώ να συμβιβαστώ με την ιδέα αλλά μου είναι πολύ δύσκολο. Τα όσα έχουμε ζήσει μου φαίνονται κάπως παράξενα αλλά αυτά με έκαναν να σε ερωτευτώ. Σκέφτομαι πολλές φορές πως θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχαν έρθει έτσι…αλλά το κυριότερο είναι ότι σκέφτομαι εσένα. Την τελευταία βδομάδα πάντα πριν κοιμηθώ θυμάμαι τα λόγια που μου είχες πει για το πώς νιώθεις για μένα ή ένιωθες για μένα καλύτερα γιατί πλέον δεν ξέρω ποια τα αισθήματα σου. Ξέρω όμως ότι έστω και λίγο νοιάζεσαι και αυτό κάπως με κάνει και ηρεμώ… Δεν μπορώ να προβλέψω ακόμα πως θα συνεχίσει η όλη κατάσταση είμαι πολύ μπερδεμένος και ζω με την ελπίδα ότι ίσως αλλάξει κάτι, ίσως και μπορέσουμε κάποια στιγμή να είμαστε μαζί…τι να πω ακόμα ψάχνομαι.

Πάντως εγώ σ’ ευχαριστώ…για όλα!!!!!

http://www.zshare.net/audio/mixalis-xatzigiannis-o-buthos-sou-mp3.html

Monday, January 08, 2007

Αϋπνίες...

Το βράδυ δεν κοιμήθηκα έπεσα και κάπως αργά για ύπνο αλλά το μυαλό μου συνέχεια εκεί κολλημένο…το απόγευμα μου είπε ότι δεν ήταν και καλά, βέβαια τον λόγο δεν μου τον διευκρίνισε γιατί όπως είπε δεν είχε νόημα και σημασία αυτή η κουβέντα! Ίσως να έκανα πάλι κάποιο λάθος όπως και τις άλλες φορές, την συνήθισα πλέον στα λάθη μου.
Το θέμα είναι ότι εγώ την σκεφτόμουν όλο το βράδυ, στριφογύριζα στο κρεβάτι μπας και με πάρει ο ύπνος αλλά τίποτα….και αν κάποια στιγμή με έπαιρνε πάλι ξυπνούσα γιατί την έβλεπα στα όνειρα μου. Από την μια ήταν καλό γιατί ήταν σαν να την είχα κοντά μου από την άλλη όμως ήταν απλά όνειρα και σκέψεις!
Από σήμερα το πρωί μπήκαμε ξανά στους ρυθμούς της καθημερινότητας άνοιξε και η σχολή μέχρι να ξανακλείσει πάλι βέβαια μιας και ακούγεται ότι θα γίνουν πάλι καταλήψεις! Τα έχουμε όλα, έχουμε και αυτά να μας προβληματίζουν…..

Τι να πω απλά ένα “κουράγιο” σε μένα και σε σένα να μην στεναχωριέσαι για τίποτα και να φροντίζεις τον εαυτό σου, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!!!!

Υ.Γ. Καλή τύχη για αύριο θα σκίσεις είμαι σίγουρος!!!! Είσαι “τέλι” εσύ!! :-)

Friday, January 05, 2007

Η τελευταία φορά…

Το είπα για μια τελευταία φορά, δεν θα στο ξαναπώ στο υποσχέθηκα, βέβαια αυτό μην νομίζεις ότι επειδή δεν θα στο ξαναπώ δεν θα το σκέφτομαι κιόλας, τα αισθήματα δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη καμιά φορά δεν αλλάζουν και ποτέ.
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να το ακούσω και από εσένα χτες μιας και είμαστε στην “τσίτα” εδώ και λίγο καιρό, ήθελα να σε δω να είσαι ήρεμη και να μην σκοτίζεσαι. Μου φάνηκες πολύ γλυκιά χτες, παρόλο που ήσουν κάπως απότομη, σαν να μην είχε αλλάξει τίποτα μεταξύ μας, σαν να ήταν η πρώτη φορά, αλλά… δυστυχώς ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
Όσο αναφορά το άλλο που είπες ότι είσαι σαν και τις άλλες, ναι δεν διαφωνώ απλώς για μένα ήσουν και θα είσαι ξεχωριστή πάντα…ο Έρωτας μου!
Α ρε γαμώτο τα πράγματα τώρα θα μπορούσαν να ήταν από την άλλη πλευρά αλλά τα λάθη μου με έφαγαν και θα με τρώνε πάντα. Δεν σε απέρριψα όπως νομίζεις, απλώς ήθελα χρόνο….μόνο λίγο χρόνο να ηρεμίσω!! Τελικά μου βγήκε σε κακό όμως αλλά έτσι είναι άμα έχεις τελειώσει την “Ανώτατη Γκαντεμιδιακή Σχολή” μια ζωή όλα στραβά θα σου πάνε!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα!!!!! Και επειδή χτες ξέχασα να σου πω το κυριότερο στο λέω από εδώ παρόλο που δεν πρόκειται ποτέ να το διαβάσεις….Ότι χρειαστείς οποιαδήποτε ώρα και στιγμή έχεις την ανάγκη να με “νιώσεις” εγώ θα είμαι εδώ θα σε περιμένω…. Και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα χρειαστώ καθόλου χρόνο.

“Μόνος μου, μόνος μου
ένα τραγούδι μόνος μου
παράξενο θα πω
ένα κρυφό μου στίχο
Μόνος μου, μόνος μου
τις νότες βάζει ο πόνος μου
και κλέβω το ρυθμό
απ' της καρδιάς τον ήχο.
Να 'ταν η αγάπη σα νερό που δεν τελειώνει
όλες οι θάλασσες μαζί
να 'ταν η αγάπη τόσο απλό να δυναμώνει
όπως το φως που φέρνει ο ήλιος όταν βγει
Να 'ταν η αγάπη ένα όνειρο που πιάνει
και θα κρατήσει μια ζωή
να 'ταν η αγάπη ο μόνος λόγος να μας κάνει
Ν' ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ απ' την αρχή....”

Tuesday, January 02, 2007

Διάλογοι…

Μου ήρθαν πριν λίγο deja vu μερικοί διάλογοι μας
Μ - εγώ, Ζ - εκείνη

Ζ- Νινιιιιιιι
Μ- Δεν είμαι
Ζ- Είσαι, νινί και ζουζούνι
------------------------------------------
Ζ- (γέλιο)
Μ- Γιατί γελάς??
Ζ- Έτσι
------------------------------------------
Ζ- Καλά
Μ- Μάκια
Ζ- Ναι μάκιααα
Μ- Δεν κατάλαβες καλά-Μάκια
Ζ, Μ - (γέλιο)
------------------------------------------
Ζ- Σε σκέφτομαι συνέχεια
Μ- Και εγώ….
------------------------------------------
( Η πρώτη φορά που μου το είπες…ακριβώς έτσι έγινε η σκηνή)
Ζ- Μανώλη???
Μ- Πες το…
Ζ- Τίποτα
Μ- Πες το, θέλω να ακούσω…
Ζ- Σε παρακαλώ όχι τώρα δεν κάνει…θα στο πω αργότερα
Μ- Τ-Ω-Ρ-Α
Ζ- Καλά…..ουυυφφφ(ξεφύσημα)
Μ- φφφφφφφφφ, πες τι θες….
Ζ- Ουφφφφφ(ξεφύσημα) Εμμμ, είμαι οοουφφφφ….
Μ- ναι…
Ζ- ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ μαζί σου, το πα!!!!
Μ- Και εγώ!!!!
Σμαααααααααατςςςςςςς

Monday, January 01, 2007

2007 Ευχές…

Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα ας ελπίσουμε ότι αυτή η χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη και θα μας πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές και οι επιθυμίες μας ή τουλάχιστον οι περισσότερες από αυτές!!! Καλή χρονιά να έχουμε και πάνω από όλα κέφι, υγεία και δύναμη γιατί χωρίς αυτά δύσκολα θα ανταπεξέλθουμε στις “φουρτούνες”.
Τώρα εμένα τι θα ήθελα να μου φέρει η νέα χρονιά….?? Εσένα ναι, ακούγεται πολύ ατομιστικό αλλά δυστυχώς τα συναισθήματα δεν αλλάζουν εύκολα από τη μια μέρα στην άλλη… δεν μου είναι εύκολο να σταματήσω να σε σκέφτομαι! Καλή χρονιά να έχεις και εύχομαι να μου μιλάς συχνότερα δεν είσαι άτομο που κάνεις εύκολα “block/delete” σε ανθρώπους.
Αλλά ας μην αρχίσω από σήμερα τις αναλύσεις…πρώτη μέρα του χρόνου!!! Έχω έναν ολόκληρο χρόνο να γράφω γι’ αυτά σήμερα ας είμαι χαρούμενος!!!!

Καλή χρονιά και πάλι σε όλους σας!!!!! Ααα και μην το ξεχάσω Καλή Χρονιά να έχει και το blog μου το “Καλειδοσκόπιο” άλλωστε από τον Οκτώβριο ανήκει και αυτό στην οικογένεια μου!!!!!!