Thursday, November 30, 2006

Καλημέρα…

Σήμερα ξύπνησα χαμογελαστός είμαι σίγουρος ότι ήταν αποτέλεσμα της χθεσινής μας κουβέντας έστω και αν αυτή έγινε μέσα από το MSN, έστω και αν δεν είπαμε απολύτως τίποτα για το τι συμβαίνει ανάμεσα μας αλλά για άσχετα θέματα! Σήμερα μόλις ξύπνησα ένιωθα πως ήσουν δίπλα μου στο κρεβάτι ίσως αυτό συνέβη επειδή αποκοιμήθηκα με την σκέψη μου σε εσένα. Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου, ξέρω πως καταντάει κουραστικό να το λέω αλλά αυτό νιώθω και μου είναι δύσκολο να το κρατώ πάντα μέσα μου. Από εσένα το μόνο που περιμένω είναι να μου πεις “Πάμε να το ζήσουμε….” και ας είναι λάθος που ξέρω ότι δεν είναι γιατί αξίζει. Όσα δεν έχουμε ζήσει μέχρι τώρα είναι όσα δεν έχουμε τολμήσει….

Tuesday, November 28, 2006

Σκέψεις….

Τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ μπερδεμένος, ψυχολογικά είμαι τελείως χάλια άσχετα αν δεν το δείχνω παραέξω. Έχεις απομακρυνθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να σε “πιάσω”. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου αλλά δεν ξέρω αν και εσύ αισθάνεσαι το ίδιο μαζί μου ακόμη. Θέλω πολύ να στο πω όταν μιλάμε αλλά δεν το κάνω γιατί νομίζω πως θα σε πειράξει νιώθω ότι δεν θες να στο πω, ότι σε ενοχλεί πλέον αυτή η έκφραση. Είχες πιστέψει σε μένα και σε αυτή την σχέση που δεν άρχισε ποτέ, είχαμε ονειρευτεί μαζί όσο ασήμαντα και να ήταν τα όνειρα….Τις περισσότερες ώρες της μέρας σκέφτομαι εσένα μόνο εσένα. Δεν ξέρω πως θα συνεχιστεί και πόσο αυτή η κατάσταση….δεν ξέρω πόσο θα την αντέξω αλλά θα κάνω τα πάντα για να σε ξανακερδίσω να σε κάνω να με ερωτευτείς. Από την άλλη άμα δεν τα καταφέρω να ξέρεις πως θα είμαι δίπλα σου ότι και αν γίνει σε ότι και αν χρειαστείς!!

Γαμώτοοοοοο..........

Saturday, November 18, 2006

Θέλω....

Να σε ξαναδώ!
Να σε ακούσω!
Να σε αγγίξω!
Να σου μιλήσω!
Να σε αγκαλιάσω!
Να σε φιλίσω!

Θέλω αυτά και άλλα πολλά... αλλά τι να κάνω, τώρα που δεν μπορώ να τα έχω??

Saturday, November 11, 2006


Χρόνια Πολλά...

Ζωή να είσαι πάντα καλά και ευτυχησμένη!!!! Να χαμογελάς συνέχεια και πάντα από εδώ και πέρα να σου πηγαίνουν όλα όπως τα θες, να έχεις πάντα επιτυχίες σε προσωπικά και μη επίπεδα!!!!! Να είσαι πάντα καλά Ζωή, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Friday, November 10, 2006

Καλό Κουράγιο.....

Σημερα συναντήθηκα με τον Γιώργο ετοιμαζόταν.... αύριο θα πάει στην Χίο να παρουσιαστεί στο στρατό!!!! Κουράγιο ρε Γιώργαρε θα περάσει που θα πάει....??? Όλα μια ιδέα είναι κανόνισε μόνο να μην μπουν οι Τούρκοι μέσα και μας φάνε, δεν σου έχω και πολύ εμπιστοσύνη στην σκοπιά(χαχαχαχα!!!) μάλλον πρέπει να πάρω κανένα δίκανο να φυλάγομαι για καλό και για κακό!!!!!!

Αααα ρε Γιώργο!!!!!! Κουράγιο η παρέα εδώ θα είναι να σε περιμένει και να πιούμε όλοι μαζί καμιά μπυρα!!!

Sunday, November 05, 2006


Μη με ονειρευτείς......

Κι αν μ' αγαπάς κι αν με θυμάσαι
Δεν σ' έχω πια είσαι μακριά
Όπου και να'σαι σ' άλλη τροχιά
Σ' άλλη αγκαλιά μη με ονειρευτείς
Μη ρωτάς αν ζω να μη μ'αγαπάς
Αν δεν είσαι εδώ μη μ' επιθυμείς
Μη ρωτάς αν ζω να μη μ' αγαπάς
Αν δεν είσαι εδώ μη μ' αγαπάς
Αν δεν το ξέρω όλα εισ' εσύ
Ανάσα εσύ που αν δεν την παίρνω
Δεν έχω πια εγώ ζωή...

Δεν ξέρω αλλά αυτοί οι στίχοι του Χατζηγιάννη με εκφράζουν αυτή τη στιγμή νομίζω πως λένε πολλά. Παρόλα αυτά το ίδιο τραγούδι μορει να εκφράζει και τις δικές σου σκέψεις!!! Θέλω να είσαι καλά είτε είμαστε μαζί είτε όχι!

Αλλά πιστεύω πως είναι καλύτερα να το ακούσουμε όλοι μας από τον Χατζηγιάννη!

http://www.zshare.net/audio/mixalis_xatzugiannis_14_mi_me_oneireuteis-mp3.html

Thursday, November 02, 2006


“Μαζί θα την περνάμε πάντα φίνα, πάντοτε οι δυο μας θα την βγάζαμε ωραία...”


Έτσι λέγαμε πριν λίγο καιρό αλλά η πραγματικότητα άλλα δείχνει!! Έγιναν λάθη και από τις δυο πλευρές το πιο πιθανό είναι να έφταιγα εγώ περισσότερο. Χτες συζητήσαμε κάποια πράγματα γιατί πέταξες μια σκληρή φράση…η συζήτηση πηρέ μια «άγρια ομορφιά» και υπόθηκαν πολλά όμως έπρεπε να σταματήσουμε πάνω στο καλύτερο σημείο. Ήσουν έτοιμη να κλάψεις, δεν το ήθελα!! Στο είπα αρκετές φορές ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχω εγώ!!
Είχες σχεδιάσει να κάνεις πολλά μαζί μου τα οποία δεν έκανες…..σου υπόσχομαι όμως πως θα γίνουν αρκεί βέβαια να το θέλεις και εσύ….εγώ θα περιμένω!! Άλλωστε τόσο καιρό περίμενες εσύ εμένα!!!! Σου ζητώ συγνώμη για όλη την αναστάτωση που έχω φέρει στην ζωή σου τους τελευταίους 5 μήνες!!!! Ξέρω ότι δεν σου αρέσει να στο λέω αλλά ΠΡΕΠΕΙ!!!!!
Και που είσαι μου χρωστάς κάποια πράγματα…. αυτή την «αναθεματισμένη» μαύρη φούστα που πήρες για να την φορέσεις και να μου την δείξεις, αυτό το tattoo που θέλεις να κάνεις αλλά θέλεις να είμαι και εγώ μαζί σου….και το κυριότερο ένα ΦΙΛΙ!!!!!!

Καλό μήνα να έχετε όλοι σας!!!!!!